Blancolån

På denna blogg kommer vi informera om Blancolån i Sverige. Här kan du jämföra och läsa mer om olika banklån. Låna upp till 350.000 kronor med enkla billiga lån online.

Jämför räntor och lånevillkor
Jämför redan idag vilka räntor och villkor du kan få hos olika banker under länken Privatlån

Vad är ett blancolån?
Ett blancolån är ett vanligt enkelt banklån utan säkerhet. Med utan säkerhet menas att låntagaren inte behöver någon tillgång eller egendom som säkerhet till banken när lånet ansöks. Jämför med till exempel ett bostadslån där man som låntagare har satt sin bostad i pant och banken har bostaden som säkerhet för att låna ut pengar och om det skulle vara så att låntagaren får problem att betala tillbaka lånet har fortfarande banken bostaden som tillgång för att få lånet avbetalt. Banken minimerar på detta sätt sina kreditrisker och det blir billigare för banken att låna ut pengar och därmed kan de ha lägre räntor på sina banklån.

Bra enkla blancolån hittar du hos ICA Banken. De erbjuder samma ränta till alla sina lånekunder. Ingen individuell räntesättning som för hos alla de andra traditionella bankerna. Och de tar ej heller ut några onödiga avgifter, lånen är enkla och billiga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>